Direct deskundige en persoonlijke hulp bij uw juridische probleem

Rechtsbijstandverzekeringen

Wij bieden rechtsbijstandverzekeringen voor particulieren, ZZP’ers en MKB. Met onze rechtsbijstandverzekeringen bent u verzekerd van juridische hulp bij problemen. Een geruststellende gedachte. Onze juristen en gespecialiseerde juridisch medewerkers zijn pragmatisch, ervaren en toegankelijk. Samen met u zoeken zij naar de beste oplossing voor uw juridisch probleem. Zij zijn onafhankelijk en werken vanuit een afgescheiden juridische entiteit (Anker Rechtshulp b.v.).

Een rechtsbijstandverzekering van Anker kunt u alleen afsluiten via één van de aangesloten verzekeringsadviseurs van de gevolmachtigde assurantiebedrijven of collega-verzekeraars waar wij mee samenwerken. De gevolmachtigde assurantiebedrijven hebben de bevoegdheid om namens Anker op te treden en zijn verantwoordelijk voor het sturen van de polis en de factuur. De aangesloten verzekeringsadviseur helpt u bij het vinden van de juiste verzekeringsoplossing. Op het moment dat u een juridisch probleem heeft, kunt u terecht bij de juridische specialisten van Anker Rechtshulp.

Wij bieden de volgende verzekeringen aan:

  • Eigen Jurist Groei
  • Eigen Jurist Optimaal
  • Eigen Jurist Polis Motorrijtuigen
  • Eigen Jurist Polis Verkeersdeelnemers
  • Eigen Jurist Polis Bedrijf & Beroep
  • Eigen Jurist Polis ZZP

Wilt u meer weten? Op onze downloadpagina vindt u per product onze verzekeringsafspraken en de verzekeringskaart (Ipid). Hierin staat uitgelegd wat verzekerd is en welke uitsluitingen en beperkingen er eventueel van toepassing zijn. Heeft u hierover vragen? Neem dan contact op met uw verzekeringsadviseur.

 

Anker uurtarief
Heeft u als particuliere klant de ‘Fiscaal & Vermogen’ module afgesloten? Dan geldt hiervoor het volgende;
Op deze module zijn de interne en externe kosten, inclusief btw, tot maximaal € 10.000,- per conflict verzekerd. Conflicten over belastingrecht, vermogensbeheer en een tweede woning in de Europese Unie zijn vaak complex. We kunnen de behandeling van de in deze module verzekerde conflicten daarom uitbesteden aan een hierin gespecialiseerde rechtshulpverlener. Wij rekenen hiervoor een vast bedrag per uur, ongeacht het daadwerkelijke uurtarief dat deze rechtshulpverlener in rekening brengt (dat vaak aanzienlijk hoger zal zijn). Wij rekenen ook een vast bedrag per uur voor de door ons zelf gemaakte uren. Het gehanteerd tarief is €100,- per uur.

Let op; er gelden andere afspraken indien er sprake van procesvertegenwoordiging is. Kijk voor de volledige informatie in de module ‘Fiscaal & Vermogen’ van de verzekeringsafspraken.

Waarom onze rechtsbijstandverzekering?

√  Uw eigen juridisch specialist √  Persoonlijk contact √  Praktisch en doelgericht √  Geen keuzemenu
8.0

Onze klanten geven een 8,0 voor de behandeling van hun zaak

Dit cijfer is het gemiddelde resultaat van het klanttevredenheidsonderzoek dat is uitgevoerd van juli 2019 t/m juni 2020.

Contact Anker Rechtshulp

Meld uw zaak

Wilt u een zaak melden? Neem dan contact met ons op via  telefoonnummer 050 520 97 95 of per e-mail nieuwezaak@anker.nl. Of meld uw zaak online.

annemiek
© Anker Insurance 2023