Samenwerking intermediairs

Samenwerking intermediairs

Anker Insurance vindt het belangrijk dat particulieren en ondernemers goed worden geadviseerd. Dit is een taak bij uitstek voor u als verzekeringsadviseur. U kent uw klanten en bent bekend met hun specifieke situatie. Niet voor niets werken wij samen met ruim 200 intermediairs in het land.

De behoefte aan goede juridische dienstverlening neemt nog altijd toe. Voor u als intermediair is het dus zaak de juiste rechtsbijstandverzekeringen te kunnen bieden. Gaat u voor Anker Insurance, dan kiest u voor zekerheid, kwaliteit en service. Met onze uitvoeringsinstantie Anker Rechtshulp kunnen uw klanten altijd rekenen op professionele juridische hulp door een eigen jurist.

Onze samenwerking met het intermediair is gebaseerd op wederzijds vertrouwen. Formeel worden de kaders bepaald door een samenwerkingsovereenkomst en actuele wet- en regelgeving. Dit samen leidt tot een duurzame relatie.

Heeft u een vraag?
Voor vragen kunt u contact opnemen met Natasja Hofstee, Erik Wormmeester of Anne Gorter. Telefoonnummer 050 520 97 92 of ankerinsurance@anker.nl.

Aanvraagformulieren

Op de pagina downloads staan onze verzekeringsafspraken

Anker Insurance is een merk van Anker Insurance Company n.v.

 

© Anker Insurance 2020