Onze Nieuwe collega: Gerrit

Teammanager Productontwikkeling en Marketing

Mijn naam is Gerrit van Eizenga. De 40 inmiddels gepasseerd, maar gevoelsmatig een dertiger! Opgegroeid in Friesland, maar inmiddels alweer ruim 20 jaar neergestreken in het mooie Groningse Tolbert, samen met mijn vrouw Nienke en twee dochters. Sinds 1 april 2021 ben ik teammanager productontwikkeling en marketing bij Anker Insurance.

In 2001 begint mijn carrière in de verzekeringswereld bij een assurantiekantoor in Roden. Daarna 16 jaar werkzaam geweest bij een verzekeraar in diverse functies. Van sales tot watersportspecialist en de laatste zeven jaren als acceptant. Als acceptant ben ik veel bezig geweest met maken van beleid, optimaliseren van processen en het mede ontwikkelen van producten.

Eerst de mens

Ik houd er van om vanuit verbinding samen iets te creëren. Met korte lijnen en veel persoonlijk contact. Met name onze slogan:  ‘Eerst de mens’  sprak mij daarom erg aan. Dat zie je ook in de manier waarop er wordt gewerkt, zowel onderling met collega’s als met onze klanten en andere partijen.

Zelf zie ik mij als een echte generalist, zowel in mijn werk als privé. Mijn interessegebied is dan ook erg breed. In mijn vrije tijd uit zich dat bijvoorbeeld in het (bas)gitaar spelen, videobewerking en bij dat ik bij mooi weer graag met de zeilboot op pad ga. Ook vind ik het niet vervelend om mijn handen uit de mouwen te steken, om ons prachtige oude huis te verbeteren. Daarnaast reis ik graag en zie er dan ook naar uit dat grenzen weer open gaan!

Mijn eerste indruk bij Anker Insurance Company is erg positief. We zijn een groeiend bedrijf met kundige, enthousiaste medewerkers die iedere dag weer klaar staan voor elkaar en onze klanten.

Ook werken bij Anker Insurance Company?

Wil je meer weten over Anker Insurance Company en de mogelijkheden die wij bieden? Kijk dan op onze corporate website of bij de “werken bij… Anker Insurance Company” pagina! Hier kan je ook onze huidige vacatures vinden.

© Anker Insurance 2023