8:47
Amsterdam
7:47
London
15:47
Manila

Anker Insurance

Anker Insurance is een eigentijdse verzekeraar met ruim een eeuw ervaring. Anker Insurance richt zich op het bedienen van specifieke doelgroepen en het voorzien in nicheverzekeringen.

De geschiedenis van Anker Insurance gaat via Anker Crew Insurance terug tot 1907, toen een aantal Noord Nederlandse reders besloot gezamenlijk de mogelijke gevolgen van risico’s te dragen. Zij deden dat op basis van vertrouwen, betrokkenheid en wederkerigheid; kernwaarden waar Anker nog steeds voor staat.

Anker Insurance heeft drie hoofdactiviteiten: Anker Crew Insurance, Anker Travel Insurance en Anker Rechtsbijstand.

Onze merken

Since 1907
Operating worldwide
Created to help people
Niche and target group oriented

Ons laatste nieuws

Maatregelen i.v.m. coronavirus
18 maart 2020
Maatregelen i.v.m. coronavirus Ook Anker Insurance Company heeft...
Bekijk nieuwsbericht
Mogelijk verminderde bereikbaarheid
13 maart 2020
Mogelijk verminderde bereikbaarheid en langere reactietijden i.v.m. coronavirus...
Bekijk nieuwsbericht
Annemiek van Dijk-Bos in de AM 75 topvrouwen
6 maart 2020
Annemiek van Dijk-Bos twee plaatsen gestegen in de...
Bekijk nieuwsbericht
© Anker 2020